Fortrydelsesret

 Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal i så fald sende en mail herom til info@kulvand.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte info@kulvand.dk, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Bemærk; du skal selv betale for returfragten.

 

Tilbagebetaling af købebeløbet

Hvis du fortryder dit køb, for du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.


Tilbagebetalingen foretages med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Bemærk - Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Varene sendes til:

Kulvand.dk, Lisbjergbakken 12, 8200 Århus N.

 

Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldtes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentligt brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købebeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

---------------------------------------------------------------------------------

Standardfortrydelsesformular

Kulvand.dk

Lisbjergbakken 12
8200 Århus N
Danmark

e-mail: info@kulvand.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af følgende varer:

 

Bestilt den:

 

Modtaget den:

 

Mit navn, adresse og ordre nr:

 

Dato: